Friday, April 8

Malas Tahap Gileeerrrrrrrr!

Assalamualaikum & Salam Namaste (:


baca tajok entri dah tauk kan kan kan? yang tahap kemalasan aku dah tahap yang amatlah kronik. erk. sepatutnya masa tok aku belajar Math 3. tapi buku di tepi laptop di depan. sila imaginasi sendiri. ppffttt.


mentang mentang ada seminggu lebih lebih gik. kira boleh la aku geley geley kan kan kan? sepatutnya sik boleh. sepatutnya hari tok dan hari sebelum nya aku dah start belajar, polah toyol nota pendek dan bla bla bla. anda boleh refer jadual final exam aku. sah sah anda korang suma akan paham kenak aku boleh boleh sambil lewa goyang kaki di rumah. 


18 April 2011 - Matematik Kejuruteraan 4
20 April 2011 - Matematik Kejutueraan 3
26 April 2011 - Pneumatik dan Hidraulik 
26 April 2011 - Teknologi Kejuruteraan Loji
27 April 2011 - Teknologi Worksyop 4

26 April 2011 adalah tarikh yang amat amatlah menyeksakan jiwa nestapa pelajar DKM semeter 5. boleh boleh gik 2 papers dalam 1 hari. gila sik gilaa. dem! -_____- duak duak subjek yang membunuh. dah la teori derr. tssskk.

tapi aku maseh dalam program malas gilerr. hekkk. lek lek luhh. sik boleh jadi. esok mesti rajin. mun esok malas. lusak mesti rajin. bla bla bla. 



ihsan dari gugel. ololoo. comel kan pusak tok. grrrr. geramm.
 pusak boleh malas. apatah gik manusia. kan kan kan? 
HAAHAAHAA XD


STATUS: laptop aku sik pat upload gamba kat blog. sik tauk pahal. tapi pake laptop adik aku dapat upload gamba. pa kes? lepas format pun berolah juak. aiyoyoo. -____-

6 juta pencarut terbaekk:

Faizal n Fashitah said...

Haihhhh....kamek pikir la blog kitak dah sikda gik. Duhal masih ada duhal.. walaupun ditahap kemalasan..namum masih ada. okeh mek add balit lok ehek XD

labulabi said...

iboh malas2 kitak.hehehe.beli laptop baru jak la.

fLo said...

jgn malas...hehehehe..paluk lak...

Jue said...

urm pa error kuar?kali slow ka pa loading?

kiut pusak!

syaftome said...

can't help much...
but all i could say...
good luck...and aja-aja figting...
hwaiting...hehe...

aBEL Rubella said...

comelnyer kucing tu ye